Данни за контакт

Адрес:ул. „Христо Ботев“ 19, Ботевград, 2140

Телефон: 0876 015 021

Поща: botevgrad@smarty-kids.bg

ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА ЦЕНТЪРА

Програми в центъра:

Ментална аритметика
Увлекателна Математика

Запишете се за пробен урок